Je winkelmand is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Sonja

Wij waren helemaal weg van de sample. Ook fijn dat deze er zijn zodat je het kunt uitproberen! Mijn zoon vindt het lekker smaken, maar mijn dochter moet wennen aan de substantie die het krijgt na het toevoegen van het water. 

Als het wat dunner zou zijn, lijkt het nog meer op limonade!

Claudia

Ik heb gisteren na het hardlopen de sample gebruikt. Het dronk lekker weg en had een lekkere smaak. En heeft geen vieze nasmaak. Ik zou het zeker kopen.

Esther

In een opmerking gewoon super lekker!! Het is bijna limonade. Helaas moet ik eerst nog een pot poeder van een ander merk wegwerken. Dus de aankoop moet even wachten, maar komt er zeker!

Leen

Nutrition water kan aan iedereen aanbevolen worden! Zowel sporters als niet zo fanatieke sporters. Alles wat je nodig hebt om je spieren te laten herstellen, zit erin! Alles wat moeilijke drinkers of eters nodig hebben, zit erin 😉 Zoals beloofd, geen dikke pap maar wel een lekker smaakje 😉 Ik ben fan!!

Mike

Drinkt lekker weg en vult niet. Als er meerdere smaken komen lijkt me dat dit wel een succes wordt. Ik blijf het zeker bestellen!

Caroline

Ik vond de nutrition water erg lekker, en wat ik vooral fijn vond is dat ik er goed tegen kan. Ik kan na een maagoperatie niet meer tegen die dikke shakes, dus dit is echt een uitkomst voor mij. Het is een frisse drank en drinkt daarom dus lekker weg.

Wiemer

Prima product! Eerst de sample besteld en nu de 1.6 KG verpakking! Levering uitstekend en snel! Het product heeft een uitermate verfrissende smaak en is ook nog eens gemakkelijk te consumeren, veel beter dan eerder gebruikte proteïne 'shakes' van andere merken!

Michiel

Jullie weten door mn bestelling al wel dat ik tevreden was 😉

Ellie

Zeer tevreden! Erg lekker en heeft me zeker geholpen na m'n evenementen - run. Gebruikte geen shakes hiervoor. Wel let ik erg goed op m'n dieet maar ben van plan om dit te gaan bestellen. Een goede aanvulling voor de komende intensievere trainingen.

Sandra

Ben er blij mee omdat ik de dikke shake niet kan verdragen. Inmiddels een grote zak besteld en ontvangen.

Louis

Ja dit product is zeker de moeite. Minder dik dan eiwit shake. Lekker luchtig. Zeker als het zomer is is dit product lekker. Jammer dat de shake bekers al uitverkocht zijn. En dat er maar 1 smaak is, maar dit zal nog wel aangepast worden denk ik.

Dave

Het is top kwaliteit en vandaar dat het ook wat duurder is en op dit moment heb ik de mogelijkheid niet om het aan te schaffen wat erg jammer is.

Anita

Ik vond het een frisse smaak hebben en genoot van de aanvulling na het sporten! 

Lisa

Ik heb afgelopen maandag mijn eerste Nutrition Water gebruikt. Ik had het totaal niet verwacht maar het is echt een topper! Ik heb een tijdje whey strawberry gebruikt, maar vond de smaak zo vies waardoor ik het maar door een smootie o.i.d. mengde. Ook had ik heel weinig eetlust, ik had de hele dag een vol gevoel. Toevallig kwam ik een advertentie voor Nutrition Water tegen en ik was eigelijk meteen enthousiast en bestelde ook direct een sample. De smaak was zoveel beter dan die van m’n whey en ik had ook geen vol gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar dus!!

Maij

Goed product met een lekkere frisse smaakt. Werkt goed herstellend en verfrissend.

Marieke

Ik heb nutrion water positief ervaren. Voorheen dronk ik altijd een eiwit shake waar ik een vol gevoel van kreeg. Nutrition Water is een fijne frisse drank. En bijna geen spierpijn gehad na het sporten!

Ik ga het zeker bestellen 👍🏻

Bobby

Vorige week voor het eerst nutrition water geprobeerd, en het was wel even wennen als je normaal shakes gebruikt. Leuke sample (zak) en makkelijk te vullen, staat goed aangegeven tot waar. Smaak is ook lekker, jammer dat er alleen maar 1 smaak is om te kiezen.

Helaas had ik net daarvoor een grote zak eiwitten besteld waardoor ik het nog niet nodig vind om een grote zak nutrition water te gaan bestellen, maar zal weer 2 samples bestellen en hou jullie zeker in de gaten en hopelijk kunnen jullie snel met meer smaken op de markt komen.

Heb jullie product wel mond-op-mond doorgegeven en hoop dat jullie door kunnen blijven gaan met dit product want dat is het zeker waard.

 

Carla

Het gebruik van Nutrition Water is me goed bevallen. Ik zal het zeker vaker gebruiken.

 Niels

Ik vond het lekker en makkelijk te maken dus ben zeker van plan om meer te gaan bestellen.

 Jet

De sample die ik ontvangen heb beviel goed. De smaak is niet te zoet, maar ik verdun het dan wel met meer water dan aangegeven. Ik merk wel dat de drank een poederig karakter houdt, ondanks dat ik een blender bottle met zeefje gebruik. Voor mij toch een aanwinst, want de “gewone” eitwit shakes krijg ik niet weg. Als het poeder nog wat beter zou oplossen, dan zou het helemaal een topper zijn.

 Rob

Lekker drinken. Geen dikke shake. Direct een order geplaatst.

 Wendy

Het bestelde proefzakje was voor mijn zoon van 14 die aan wedstrijdzwemmen doet. Geprobeerd tijdens een 2 uur durende training op een 50m bad. Zijn eerste reactie; ” dit is lekker!”, daarna vertelde hij dat hij de training makkelijker vol hield. Geslaagd, wij gaan voor een herhaling!

Wilma

Ik had 2 probeerverpakkingen en het bevalt me prima, heerlijke smaak en niet zo’n vol gevoel als bij een shake. Ideaal!

Marjan

Inmiddels ook de grote zak besteld, was helemaal goed!! Smaak was goed, al zal meerdere smaken wat meer variatie brengen. We wachten met smart op de grote zak.