IMPROVE YOUR GAME WITH
nutrition water

De eerste isotone collagene eiwitdrank die drinkt als water.

IMPROVE YOUR GAME WITH

nutrition water

Improve your game
with Nutrition Water

Futloos na je training of wedstrijd? Verleden tijd!

Nutrition Water heeft een isotoon karakter. Dit houdt in dat 6-8% van het eindproduct bestaat uit koolhydraten. Deze verhouding komt het meest overeen met ons lichaamsvocht en is daarom sneller opneembaar dan welk product op de markt.
Tijdens intensieve inspanning verbrandt het lichaam energie in de vorm van koolhydraten. Nutrition Water bevat per serving 16 gram koolhydraten met een hoog Glycemische Index om het energiepeil zo snel mogelijk aan te vullen. Zonder suikers of vetten en vrij van allergenen.
Door transpireren gedurende een inspanning verlies je veel vocht en zouten. Wordt dit niet of onvoldoende aangevuld, dan kun je je lichamelijk futloos voelen. Met Nutrition Water is dit verleden tijd.

Sterker, sneller, beter!

Het Collageen eiwit in Nutrition Water helpt niet alleen bij het herstellen van de spiermassa, maar draagt ook bij aan het natuurlijke herstel en de ondersteuning van de gewrichten en het bindweefsel. Zo bouw je niet alleen aan sterkere spieren, maar aan een sterker lichaam. Daarnaast is Collageen het meest voorkomende eiwit in het lichaam, maar halen we dit niet uit onze vaste voeding. Nutrition Water brengt hier op een heerlijk verfrissende manier verandering in.

Futloos na je training of wedstrijd? Verleden tijd!

Nutrition Water heeft een isotoon karakter. Dit houdt in dat 6-8% van het eindproduct bestaat uit koolhydraten. Deze verhouding komt het meest overeen met ons lichaamsvocht en is daarom sneller opneembaar dan welk product op de markt. Tijdens intensieve inspanning verbrandt het lichaam energie in de vorm van koolhydraten. Nutrition Water bevat per serving 16 gram koolhydraten met een hoog Glycemische Index om het energiepeil zo snel mogelijk aan te vullen. Zonder suikers of vetten en vrij van allergenen. Door transpireren gedurende een inspanning verlies je veel vocht en zouten. Wordt dit niet of onvoldoende aangevuld, dan kun je je lichamelijk futloos voelen. Met Nutrition Water is dit verleden tijd.

Vitamines en mineralen de basis
voor een gezond sportlichaam.

Een gezond functionerend lichaam heeft vitamines en mineralen nodig. Zo speelt Riboflavine (Vitamine B2) een belangrijke rol bij de groei van het lichaam. Daarnaast helpt het ook koolhydraten en eiwitten om te zetten in brandstof. Ook helpt riboflavine bij het aanmaken van rode bloedcellen, de ademhaling en de productie van antilichamen. Magnesium is goed voor de hersenontwikkeling, spierkramp en verzuring, hart/bloedvaten, en de slaapkwaliteit. Daarnaast helpt magnesium bij het vrijmaken van brandstof en bouwstoffen uit voeding. Dit zijn twee voorbeelden uit de lijst van 24 vitamines en mineralen die in Nutrition water zitten.

Nutrition Water

De eerste isotone hersteldrank 
die drinkt als water. 

En ben je niet tevreden?
Geld terug!

Nutrition Water bestellen Lees wat anderen ervaren!

Het bestelde proefzakje was voor mijn zoon van 14 die aan wedstrijdzwemmen doet. Geprobeerd tijdens een 2 uur durende training op een 50m bad. Zijn eerste reactie; ” dit is lekker!”, daarna vertelde hij dat hij de training makkelijker vol hield. Geslaagd, wij gaan voor een herhaling!

Wendy

Ik heb afgelopen maandag mijn eerste Nutrition Water gebruikt. Ik had het totaal niet verwacht maar het is echt een topper! Ik heb een tijdje whey strawberry gebruikt, maar vond de smaak zo vies waardoor ik het maar door een smootie o.i.d. mengde. Ook had ik heel weinig eetlust, ik had de hele dag een vol gevoel. Toevallig kwam ik een advertentie voor Nutrition Water tegen en ik was eigelijk meteen enthousiast en bestelde ook direct een sample. De smaak was zoveel beter dan die van m’n whey en ik had ook geen vol gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar dus!!

Lisa

Wat een aanrader!! Ik had meerdere samples besteld, omdat ik het meerdere dagen wilde proberen!
Ik ben echt heel erg tevreden. Ik drink het tijdens mijn work out en merk dat ik minder snel verzuur en zwaarder kan tillen! Ik leg hem overdag in de koelkast dus hij is lekker koud, heerlijke dorstlesser.
Ga binnenkort de grote zak bestellen.

Mathias Sgtte

Vaak is het zo dat iets wat op de markt komt waarin eiwit verwerkt zit dat het soms nogal smaakloos is. Ik zelf als bodybuilder was het zat de eiwit shakes die zwaar vallen. Dit is echt een oplossing!
Smaak is te lekker gewoon net fruit ranja, geen vet dus voor mij is dat top! Genoeg van alles erin, super product echt iedereen aan te raden! Het is echt zo makkelijk weg te drinken dat je soms meer ervan wilt drinken! 1 kilo was voor mij te weinig haha. Zet hem op hier, jullie hebben een trouwe klant erbij!

George Vince / Facebook

Zeer tevreden! Erg lekker en heeft me zeker geholpen na m’n evenementen – run. Gebruikte geen shakes hiervoor. Wel let ik erg goed op m’n dieet maar ben van plan om dit te gaan bestellen. Een goede aanvulling voor de komende intensievere trainingen.

Ellie

Ik kon mijn banaanmilkshake whey niet meer ruiken dus heb ik deze een kans gegeven. Ik vind dat de smaak echt lekker is! Het valt absoluut niet zo zwaar als die andere shakes. Ik drink het vaak voor mijn workout tijdens m’n lunchpauze, geeft me genoeg energie en ik drink het met plezier! De shaker zelf is ook erg mooi, deze heeft twee compartimenten die je kan afdraaien en vullen zodat je de shake dus kan meenemen om pas later te mixen met water.

Aluverme

Nutrition Water

De eerste isotone eiwitdrank die drinkt als water.

En ben je niet tevreden? Geld terug!

Bestel Nutrition Water of bestel een sample!