nutrition water

De eerste isotone collagene eiwitdrank die drinkt als water.

IMPROVE YOUR GAME WITH

nutrition water

Futloos na je training of wedstrijd? Verleden tijd!

Nutrition Water heeft een isotoon karakter. Dit houdt in dat 6-8% van het eindproduct bestaat uit koolhydraten. Deze verhouding komt het meest overeen met ons lichaamsvocht en is daarom sneller opneembaar dan welk product op de markt.
Tijdens intensieve inspanning verbrandt het lichaam energie in de vorm van koolhydraten. Nutrition Water bevat per serving 16 gram koolhydraten met een hoog Glycemische Index om het energiepeil zo snel mogelijk aan te vullen. Zonder suikers of vetten en vrij van allergenen.
Door transpireren gedurende een inspanning verlies je veel vocht en zouten. Wordt dit niet of onvoldoende aangevuld, dan kun je je lichamelijk futloos voelen. Met Nutrition Water is dit verleden tijd.

Improve your game
with Nutrition Water

Bestellen Wat vinden anderen?

Sterker, sneller, beter!

Het Collageen eiwit in Nutrition Water helpt niet alleen bij het herstellen van de spiermassa, maar draagt ook bij aan het natuurlijke herstel en de ondersteuning van de gewrichten en het bindweefsel. Zo bouw je niet alleen aan sterkere spieren, maar aan een sterker lichaam. Daarnaast is Collageen het meest voorkomende eiwit in het lichaam, maar halen we dit niet uit onze vaste voeding. Nutrition Water brengt hier op een heerlijk verfrissende manier verandering in.

Futloos na je training of wedstrijd? Verleden tijd!

Nutrition Water heeft een isotoon karakter. Dit houdt in dat 6-8% van het eindproduct bestaat uit koolhydraten. Deze verhouding komt het meest overeen met ons lichaamsvocht en is daarom sneller opneembaar dan welk product op de markt. Tijdens intensieve inspanning verbrandt het lichaam energie in de vorm van koolhydraten. Nutrition Water bevat per serving 16 gram koolhydraten met een hoog Glycemische Index om het energiepeil zo snel mogelijk aan te vullen. Zonder suikers of vetten en vrij van allergenen. Door transpireren gedurende een inspanning verlies je veel vocht en zouten. Wordt dit niet of onvoldoende aangevuld, dan kun je je lichamelijk futloos voelen. Met Nutrition Water is dit verleden tijd.

Vitamines en mineralen de basis
voor een gezond sportlichaam.

Een gezond functionerend lichaam heeft vitamines en mineralen nodig. Zo speelt Riboflavine (Vitamine B2) een belangrijke rol bij de groei van het lichaam. Daarnaast helpt het ook koolhydraten en eiwitten om te zetten in brandstof. Ook helpt riboflavine bij het aanmaken van rode bloedcellen, de ademhaling en de productie van antilichamen. Magnesium is goed voor de hersenontwikkeling, spierkramp en verzuring, hart/bloedvaten, en de slaapkwaliteit. Daarnaast helpt magnesium bij het vrijmaken van brandstof en bouwstoffen uit voeding. Dit zijn twee voorbeelden uit de lijst van 24 vitamines en mineralen die in Nutrition water zitten.

Nutrition Water

De eerste isotone eiwitdrank die drinkt als water. En ben je niet tevreden?
Geld terug!

Lees hieronder wat anderen ervaren! Nutrition Water bestellen of bestel een sample...

Sonja

Wij waren helemaal weg van de sample. Ook fijn dat deze er zijn zodat je het kunt uitproberen! Mijn zoon vindt het lekker smaken, maar mijn dochter moet wennen aan de substantie die het krijgt na het toevoegen van het water.

Als het wat dunner zou zijn, lijkt het nog meer op limonade!

Claudia

Ik heb gisteren na het hardlopen de sample gebruikt. Het dronk lekker weg en had een lekkere smaak. En heeft geen vieze nasmaak. Ik zou het zeker kopen.

Esther

In een opmerking gewoon super lekker!! Het is bijna limonade. Helaas moet ik eerst nog een pot poeder van een ander merk wegwerken. Dus de aankoop moet even wachten, maar komt er zeker!

Leen

Nutrition water kan aan iedereen aanbevolen worden! Zowel sporters als niet zo fanatieke sporters. Alles wat je nodig hebt om je spieren te laten herstellen, zit erin! Alles wat moeilijke drinkers of eters nodig hebben, zit erin 😉 Zoals beloofd, geen dikke pap maar wel een lekker smaakje 😉 Ik ben fan!!

Mike

Drinkt lekker weg en vult niet. Als er meerdere smaken komen lijkt me dat dit wel een succes wordt. Ik blijf het zeker bestellen!

Caroline

Ik vond de nutrition water erg lekker, en wat ik vooral fijn vond is dat ik er goed tegen kan. Ik kan na een maagoperatie niet meer tegen die dikke shakes, dus dit is echt een uitkomst voor mij. Het is een frisse drank en drinkt daarom dus lekker weg.

Wiemer

Prima product! Eerst de sample besteld en nu de 1.6 KG verpakking! Levering uitstekend en snel! Het product heeft een uitermate verfrissende smaak en is ook nog eens gemakkelijk te consumeren, veel beter dan eerder gebruikte proteïne 'shakes' van andere merken!

Michiel

Jullie weten door mn bestelling al wel dat ik tevreden was 😉

Ellie

Zeer tevreden! Erg lekker en heeft me zeker geholpen na m'n evenementen - run. Gebruikte geen shakes hiervoor. Wel let ik erg goed op m'n dieet maar ben van plan om dit te gaan bestellen. Een goede aanvulling voor de komende intensievere trainingen.

Sandra

Ben er blij mee omdat ik de dikke shake niet kan verdragen. Inmiddels een grote zak besteld en ontvangen.

Louis

Ja dit product is zeker de moeite. Minder dik dan eiwit shake. Lekker luchtig. Zeker als het zomer is is dit product lekker. Jammer dat de shake bekers al uitverkocht zijn. En dat er maar 1 smaak is, maar dit zal nog wel aangepast worden denk ik.

Dave

Het is top kwaliteit en vandaar dat het ook wat duurder is en op dit moment heb ik de mogelijkheid niet om het aan te schaffen wat erg jammer is.

Anita

Ik vond het een frisse smaak hebben en genoot van de aanvulling na het sporten!

Lisa

Ik heb afgelopen maandag mijn eerste Nutrition Water gebruikt. Ik had het totaal niet verwacht maar het is echt een topper! Ik heb een tijdje whey strawberry gebruikt, maar vond de smaak zo vies waardoor ik het maar door een smootie o.i.d. mengde. Ook had ik heel weinig eetlust, ik had de hele dag een vol gevoel. Toevallig kwam ik een advertentie voor Nutrition Water tegen en ik was eigelijk meteen enthousiast en bestelde ook direct een sample. De smaak was zoveel beter dan die van m’n whey en ik had ook geen vol gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar dus!!

Maij

Goed product met een lekkere frisse smaakt. Werkt goed herstellend en verfrissend.

Marieke

Ik heb nutrion water positief ervaren. Voorheen dronk ik altijd een eiwit shake waar ik een vol gevoel van kreeg. Nutrition Water is een fijne frisse drank. En bijna geen spierpijn gehad na het sporten!

Ik ga het zeker bestellen 👍🏻

Bobby

Vorige week voor het eerst nutrition water geprobeerd, en het was wel even wennen als je normaal shakes gebruikt. Leuke sample (zak) en makkelijk te vullen, staat goed aangegeven tot waar. Smaak is ook lekker, jammer dat er alleen maar 1 smaak is om te kiezen.

Helaas had ik net daarvoor een grote zak eiwitten besteld waardoor ik het nog niet nodig vind om een grote zak nutrition water te gaan bestellen, maar zal weer 2 samples bestellen en hou jullie zeker in de gaten en hopelijk kunnen jullie snel met meer smaken op de markt komen.

Heb jullie product wel mond-op-mond doorgegeven en hoop dat jullie door kunnen blijven gaan met dit product want dat is het zeker waard.

Carla

Het gebruik van Nutrition Water is me goed bevallen. Ik zal het zeker vaker gebruiken.

 Niels

Ik vond het lekker en makkelijk te maken dus ben zeker van plan om meer te gaan bestellen.

 Jet

De sample die ik ontvangen heb beviel goed. De smaak is niet te zoet, maar ik verdun het dan wel met meer water dan aangegeven. Ik merk wel dat de drank een poederig karakter houdt, ondanks dat ik een blender bottle met zeefje gebruik. Voor mij toch een aanwinst, want de “gewone” eitwit shakes krijg ik niet weg. Als het poeder nog wat beter zou oplossen, dan zou het helemaal een topper zijn.

 Rob

Lekker drinken. Geen dikke shake. Direct een order geplaatst.

 Wendy

Het bestelde proefzakje was voor mijn zoon van 14 die aan wedstrijdzwemmen doet. Geprobeerd tijdens een 2 uur durende training op een 50m bad. Zijn eerste reactie; ” dit is lekker!”, daarna vertelde hij dat hij de training makkelijker vol hield. Geslaagd, wij gaan voor een herhaling!

Wilma

Ik had 2 probeerverpakkingen en het bevalt me prima, heerlijke smaak en niet zo’n vol gevoel als bij een shake. Ideaal!

Marjan

Inmiddels ook de grote zak besteld, was helemaal goed!! Smaak was goed, al zal meerdere smaken wat meer variatie brengen. We wachten met smart op de grote zak.

Nu al een tijdje aan het gebruiken, en erg tevreden met het product. Geweldig hoe fris, veel beter dan die dikke shakes! Aanradertje

Rutger Pama

Ik ben erg tevreden over Nutrition Water. 4de pot is bijna op…

Maarten Schram

EINDELIJK een eiwitdrank die WEL lekker is en waar je geen onzuivere huid van krijgt. Worth the wait…..

Mathias Sgtte

Vaak is het zo dat iets wat op de markt komt waarin eiwit verwerkt zit dat het soms nogal smaakloos is. Ik zelf als bodybuilder was het zat de eiwit shakes die zwaar vallen. Dit is echt een oplossing!
Smaak is te lekker gewoon net fruit ranja, geen vet dus voor mij is dat top! Genoeg van alles erin, super product echt iedereen aan te raden! Het is echt zo makkelijk weg te drinken dat je soms meer ervan wilt drinken! 1 kilo was voor mij te weinig haha. Zet hem op hier, jullie hebben een trouwe klant erbij!

George Vince / Facebook

Super kwaliteit! gebruik de potten nu al een tijdje en merk erg veel verschil!

Marius Visser / Facebook

Ik kon mijn banaanmilkshake whey niet meer ruiken dus heb ik deze een kans gegeven. Ik vind dat de smaak echt lekker is! Het valt absoluut niet zo zwaar als die andere shakes. Ik drink het vaak voor mijn workout tijdens m’n lunchpauze, geeft me genoeg energie en ik drink het met plezier! De shaker zelf is ook erg mooi, deze heeft twee compartimenten die je kan afdraaien en vullen zodat je de shake dus kan meenemen om pas later te mixen met water.

Aluverme

Nutrition Water

De eerste isotone eiwitdrank die drinkt als water.

En ben je niet tevreden? Geld terug!

Bestel Nutrition Water of bestel een sample!