nutrition water

De eerste isotone collagene eiwitdrank die drinkt als water.

IMPROVE YOUR GAME WITH

nutrition water

Futloos na je training of wedstrijd? Verleden tijd!

Nutrition Water heeft een isotoon karakter. Dit houdt in dat 6-8% van het eindproduct bestaat uit koolhydraten. Deze verhouding komt het meest overeen met ons lichaamsvocht en is daarom sneller opneembaar dan welk product op de markt.
Tijdens intensieve inspanning verbrandt het lichaam energie in de vorm van koolhydraten. Nutrition Water bevat per serving 16 gram koolhydraten met een hoog Glycemische Index om het energiepeil zo snel mogelijk aan te vullen. Zonder suikers of vetten en vrij van allergenen.
Door transpireren gedurende een inspanning verlies je veel vocht en zouten. Wordt dit niet of onvoldoende aangevuld, dan kun je je lichamelijk futloos voelen. Met Nutrition Water is dit verleden tijd.

Improve your game
with Nutrition Water

Lees hieronder meer Direct naar shop

Sterker, sneller, beter!

Het Collageen eiwit in Nutrition Water helpt niet alleen bij het herstellen van de spiermassa, maar draagt ook bij aan het natuurlijke herstel en de ondersteuning van de gewrichten en het bindweefsel. Zo bouw je niet alleen aan sterkere spieren, maar aan een sterker lichaam. Daarnaast is Collageen het meest voorkomende eiwit in het lichaam, maar halen we dit niet uit onze vaste voeding. Nutrition Water brengt hier op een heerlijk verfrissende manier verandering in.

Futloos na je training of wedstrijd? Verleden tijd!

Nutrition Water heeft een isotoon karakter. Dit houdt in dat 6-8% van het eindproduct bestaat uit koolhydraten. Deze verhouding komt het meest overeen met ons lichaamsvocht en is daarom sneller opneembaar dan welk product op de markt. Tijdens intensieve inspanning verbrandt het lichaam energie in de vorm van koolhydraten. Nutrition Water bevat per serving 16 gram koolhydraten met een hoog Glycemische Index om het energiepeil zo snel mogelijk aan te vullen. Zonder suikers of vetten en vrij van allergenen. Door transpireren gedurende een inspanning verlies je veel vocht en zouten. Wordt dit niet of onvoldoende aangevuld, dan kun je je lichamelijk futloos voelen. Met Nutrition Water is dit verleden tijd.

Vitamines en mineralen de basis
voor een gezond sportlichaam.

Een gezond functionerend lichaam heeft vitamines en mineralen nodig. Zo speelt Riboflavine (Vitamine B2) een belangrijke rol bij de groei van het lichaam. Daarnaast helpt het ook koolhydraten en eiwitten om te zetten in brandstof. Ook helpt riboflavine bij het aanmaken van rode bloedcellen, de ademhaling en de productie van antilichamen. Magnesium is goed voor de hersenontwikkeling, spierkramp en verzuring, hart/bloedvaten, en de slaapkwaliteit. Daarnaast helpt magnesium bij het vrijmaken van brandstof en bouwstoffen uit voeding. Dit zijn twee voorbeelden uit de lijst van 24 vitamines en mineralen die in Nutrition water zitten.

Nutrition Water

De eerste isotone eiwitdrank die drinkt als water. En ben je niet tevreden?
Geld terug!

Nutrition Water bestellen Lees hieronder wat anderen ervaren!

Nu al een tijdje aan het gebruiken, en erg tevreden met het product. Geweldig hoe fris, veel beter dan die dikke shakes! Aanradertje

Rutger Pama

Ik ben erg tevreden over Nutrition Water. 4de pot is bijna op…

Maarten Schram

EINDELIJK een eiwitdrank die WEL lekker is en waar je geen onzuivere huid van krijgt. Worth the wait…..

Mathias Sgtte

Vaak is het zo dat iets wat op de markt komt waarin eiwit verwerkt zit dat het soms nogal smaakloos is. Ik zelf als bodybuilder was het zat de eiwit shakes die zwaar vallen. Dit is echt een oplossing!
Smaak is te lekker gewoon net fruit ranja, geen vet dus voor mij is dat top! Genoeg van alles erin, super product echt iedereen aan te raden! Het is echt zo makkelijk weg te drinken dat je soms meer ervan wilt drinken! 1 kilo was voor mij te weinig haha. Zet hem op hier, jullie hebben een trouwe klant erbij!

George Vince / Facebook

Super kwaliteit! gebruik de potten nu al een tijdje en merk erg veel verschil!

Marius Visser / Facebook

Ik kon mijn banaanmilkshake whey niet meer ruiken dus heb ik deze een kans gegeven. Ik vind dat de smaak echt lekker is! Het valt absoluut niet zo zwaar als die andere shakes. Ik drink het vaak voor mijn workout tijdens m’n lunchpauze, geeft me genoeg energie en ik drink het met plezier! De shaker zelf is ook erg mooi, deze heeft twee compartimenten die je kan afdraaien en vullen zodat je de shake dus kan meenemen om pas later te mixen met water.

Aluverme

Nutrition Water

De eerste isotone eiwitdrank die drinkt als water.

En ben je niet tevreden? Geld terug!

Bestel Nutrition Water of bestel een sample!